home sitemap

Beersonline is een hulpmiddel om beter en sneller met elkaar te communiceren, te analyseren en te verbeteren. Hiermee werkt u, samen met uw medewerkers, structureel aan uw strategie, doelstellingen, communicatie, normhandhaving en uw processturing door middel van online publicaties en meten en verbeteren. Door de opzet van Beersonline is het ook uitstekend geschikt voor (de integratie van) ISO-/ ARBO- en Milieusystemen. Hieronder staan de vier onderdelen waaruit Beersonline bestaat. Als u meer wilt weten klik dan op voordelen/ omschrijving Beersonline.

Integratie
U kunt alle normen in dit systeem bijhouden. Door middel van een jaarplanning, checklists, klachtenregistratie, calamiteitenregistratie, etc.
Checks & planning
Door middel van checklists en een jaarplanning kunt u systematisch nagaan of u aan alle eisen voldoet en controles en activiteiten over het jaar verspreiden.
Suggesties en klachten
Een volledig suggestie-, calamiteiten-, audit- en klachtenmodule. Dit systeem werkt goed en levert effectieve en aantoonbare verbetering.
Document management systeem
Geen papieren handboeken meer. Online publicatie en wijzigingen zijn eenvoudig door te voeren.
Managementsystemen
Beersonline is ontstaan uit het perfectioneren van een systeem om ISO, Arbo en Milieu systemen te onderhouden. Daarbij is het uitgangspunt KIS - Keep It Simple en het bereiken van concrete verbeteringen die effect hebben. Het werkt via Internet en is binnen een uur ingesteld en werkend.
Tevreden gebruikers
Gebruikers geven aan niet meer zonder te willen en waarderen het systeem met een 8.
Drukkerij de Bink
Professionalisering en verbetering is zonder meer aantoonbaar en het systeem is een effectieve tool om vergaderingen efficienter en effectiever te maken.
A. van Tilburg b.v.
Wij hebben het overzicht op alle normen waaraan wij moeten voldoen en het maken en bijhouden van doelstellingen is nu nog maar een druk op de knop.