home sitemap

Beersconsult begeleidt u van A tot Z
Menig bedrijf heeft het aanbestedingsproces doorlopen en leergeld moeten betalen. Het is niet makkelijk om te voldoen aan alle eisen en tegelijk te zorgen voor een pakkende bedrijfspresentatie. Succesvol tenderen kost tijd. Bovendien is er kennis voor nodig. Beersconsult begeleidt uw bedrijf met uw inschrijving. Zodat u meer kans maakt om de opdracht binnen te halen.

Wat kan Beersconsult voor u doen?

Heldere kosten-baten analyse
Beersconsult adviseert u over het wel of niet aangaan van een aanbesteding. Als u twijfelt over een tender of niet precies weet welke aanbestedingen u wilt selecteren, kan een heldere kosten-baten analyse u helpen bij het nemen van een beslissing.

Strategische partner
Met de juiste begeleiding vergroot u niet alleen uw kansen op de opdracht maar krijgt u ook inzicht in de wensen van uw opdrachtgevers en de dienstverlening van uw concurrenten. Hoe vaker u tendert, des te ervarener u wordt. Beersconsult voorziet u van advies. Over uw bedrijfspresentatie, de valkuilen van de tender en de manier waarop u het beste aan alle eisen van de aanbestedende partij kunt voldoen.

Coördinatie van de hele inschrijving
Heeft u zelf geen tijd om de aanbesteding voor te bereiden? Laat Beersconsult het dan voor u doen. Vanzelfsprekend in samenspraak met u of uw medewerkers, want u kent uw bedrijf het beste. Beersconsult heeft ruime ervaring met aanbestedingsprocedures en begeleidt u tijdens het hele traject. Zo haalt u in één keer een hoop kennis in huis en kunt u uw kostbare tijd gewoon besteden aan uw bedrijfsvoering.

Puntjes op de i
Ook als u zelf het hele traject voor de aanbesteding al in gang heeft gezet, kunt u Beersconsult vragen om uw bedrijfspresentatie nog eens helemaal door te lopen. Zodat u eventuele uitglijders bespaard blijven.

Terug